16 June 2012

Harga Remaja




 We sang our heart out then. Form 4, Kem Latihan Guru Kuala Kubu, pls correct me if I'm wrong. =)

6 comments:

Syazwan Adzhar said...

Betul! Pastu kena buat gaya :D

atiqah said...

haha, form 4 tahun honeymoon..

tepianmuara said...

Wan,
tak ingat pulak buat gaya tu.
Satu lagi lagu legen masa tu, Jasa Bonda.

'marah bukan kebencian, tapi tanda sayang.'

tarbiyah. hah



Tiqah,
Haha.

Bagi aku lah kan, sepanjang hidup 21 tahun ni, dari segi belajar form 4 lah paling susah.

SMA. aku rasa macam betul2 kene telan BAZ 1 tu. Penat woo. Berkenalan dengan Add Math lagi.

atau mungkin ada pengaruh faktor2 luaran sekali kot. hah

Raihana Nazri said...

wah, lagu ni. masa aku wujud lagi kat sambest.

jeleslah tahap ilmu orang yang berSMA ni.

finding serene said...

ingat. best :)

haha. sampai skg x lupa lgu tu

tepianmuara said...

Raihana,

oh, eh? sempat lagi la join kem tu maknanya.

SMA? aku ke laut dah.




finding,
Yeh2. kau masuk Rai keluar. hah

Bes betul kem tu.