17 February 2012

Season in the Sun ( & Snow)



London Gatwick, menanti flight ke Malaga esok pagi.




Malaga

Menuju Castle of Gibralfero, Malaga.



Al Hambra, Granada

Generalife, Granada

Two roads diverged revisited. Granada


Al Cazar de los Reyes, Cordoba.




Cordoba.

'Luqman and friends'. Garden Backpacker, Seville. Layanan terbaik, dan err..

Plaza Espana, Seville

Besi Buruk Paris.

Grande Mosquee de Paris. Pakcik Ahmad. Momen terbaik sepanjang kembara.

Di Swiss. Harga tiket 4 hari boleh cukup belanja sebulan Irbid. 

Bern, Museum Einstein kalau tak silap. Masing-masing dapat kertas, pensel warna...gigih!






7 comments:

Anonymous said...

lukisan gigih kalian ada bayang 'keperempuanan'

:)

tepianmuara said...

haha.

tak tahu tak tahu.
lukisan 'kelelakian' tu macam mana? nak tahu jugak. =)

Anonymous said...

mungkin sebab warna dan stroke coraknya lemah gemalai kot :)

cuba la kamu lukis dan share di blog haniff.

kamu ada ke dar baraka lagi ke kembara kali ni ek?

Hatta RaZiaN~ said...

mabruk.

arina said...

Anip, nanti kamu dah 5th year, apply-lah untuk buat elektif kat spain. dapat pegi spain buat kali ke-3. hehe...

Anonymous said...

seronoknya =)

tepianmuara said...

> Kak

oh. anima.
lukis dan share di blog?? hah, menakutkan jadinya nanti.

dar baraka. tak tahulah, sudah berubah bentuk mungkin. ha


> Hatta
Sorilah baru bukak nset harini. ai ya ya. Camne one litre of tears, habis daha? mabruk.

heh

> Kak Arina.

akak mulalah dulu, saya tinggal ikut jejak langkah.=)

tiba-tiba teringat, mana sambungan kisah bersiri akak tu ya? takde blog baru? aha.


> Anon

=)

Tambah bes ada kawan-kawan cambes.