03 January 2011

Sesal Syukur



sinar tetap ada.










Dalam menyesali semalam,
kadang kita terhenti,
lalu mensyukuri hari ini.







_________________________________

Err..gambar tu khazanah. Jumpa, saya rembat,letak sini. 
Sebab suka. Harap tuan punya tak marah.

7 comments:

-hazen said...

oh ini yang kau conteng belakang note aku ye.

cis.

mintak royalti.

tepianmuara said...

alallalala

itupun berkira. haha.

Anonymous said...

assalamualaikum.

cantik betul gambar tu.
Di ambil pada december 2009 kalau tak silap.Sebab kelas mula pukul 8.30,sampai di hospital matahari baru memunculkan diri.Kelas Diagnostic and Therapeutic Radiology (harap2 betul translation nya).
Di ambil menggunakan Digicam Samsung.
Winter dec 2009-jan 2010 yang lepas di sini memang ajaib.Macam di FaNTASY Land.Pokok2 jadi kristal sepenuhnya.jarang sekali.mashallah.

ada lagi sedare-mara gambar ni.i would love to share with the readers.insyallah.

~sukainah

Anonymous said...

http://www.flickr.com/photos/mozgovoy6709/page4/

~sukainah

tepianmuara said...

waalaikumussalam.

yup, kak!!!

tq for the details.

jahat kan ambil tanpa izin.

it struck me on the first sight.
"waaaa...lawaaaaaa"

bilalah boleh tengok Irbid macam ni. ha

Anonymous said...

biase bile amik gambar byk2,share ngan mates,and 1 gambar kadang2 ada kat beberapa fb pages.takde hak cipta terpelihara.so selagi free ni amik aje lah :-)
makin ramai org dpt tengok,makin gumbira.

~sukainah

tepianmuara said...

dah tengok gambar.
masyaAllah.

'Pokok2 jadi kristal sepenuhnya'
Boleh sampai macam tu. macam arca. err..looked like 'forever'.

oh, thank you then for allowing this to be shared.