18 December 2010

Anti Histamine?

Laa... Ana Phalaxis.





cis. hambar. haha


Bahana Pharma.

Saya rasa musim exam Pharma adalah masa pelajar-pelajar perubatan di sini belajar paling ganas sekali.
Ya, ganas.

Exam lain macam masih bertamadun lagi. Tapi, Pharma... memang 'istimewa'.




First exam dulu.




Tadi.
manusia dalam gambar tu langsung tak bersalah.
Penyeri gambar je. ha



Best sungguh suasana 7-8-9 orang datang bertapa di rumah.
Masing-masing semangat (gila) study.
Berbincang. Bertukar-tukar 'pendapat'. 

Rugi saya terlelap awal malam tadi. Cadangnya mahu habis study dulu, baru bincang.
 Adeh, lena pulak tu tidurnya.

Tapi part paling bes, masa makan, berbuka laaa.
Semua tak berkira.
Ini musim sejuk. Jadi, makanan memang diperlukan dalam kuantiti yang 'luar biasa'.
Tapi, dengan semua tak larat, tak sempat masak, selalu order je.
Kalau masak pun, sesimple mungkin.
Yang ada, kongsi bersama.
Oh!



Gap dua minggu. Exam berturut. Tiada alasan.





Selamat kawan-kawan untuk final exam!!




_______________________________

 ( Ya ya ya..sepah-sepah tu kami dah kemas la. haha.

6 comments:

Anonymous said...

bantal busuk?

Raihana Nazri said...

gerun gile tengok korang stadi.

ini rupanya rahsia ada yg boleh dapat 39

=P

Intonasi said...

Ya Allah.. Takutnya tengok korang studi.

Hm

aeisyulillah said...

di manakah perabot? :O

turut diratah jugak ke?

hha:p

Nur said...

Salams,

All the best, may all the ilm' be used in the future just because of Allah, for the sake of Allah swt.

tepianmuara said...

>anonymous
Ish, wangi laaa.






>Raihana
haha.

study tak boleh 'sopan-sopan' sangat kot.




>intonasi
lalalalalala



>syazwan
he..

wan, kami tak beli perabot pun. Rumah bujang.


>Kak Nur
=)

this..lights up my day,kak.

terima kasih.
Ameen.