17 September 2011

Jalan Pulang


Adakah pendakian
akan memudahkan
jalan pulang?





Pulang dari Al-Hambra

6 comments:

-hazen said...

ish payah betul nak kontek ko ni.

terbaru,

kalau saiz dikecikkan ke 21x21

harga reduce ke 3600 untuk 300 buah.

senyum panjang aku..haha

tapi ni kedai lain, kedai cina.
kalau nak hantar memang tak sempat la sebab dia baru kontek aku balik harini, esok aku dah balik joden.

T.T

-hazen said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

shafiq, print kat mana?
fon kamu manaaa?


haniff,
sesuai gambar ni, untuk: the road not taken :)


kerna tak tahu mana hujung,
maka jika perlu,
ya harus mungkin kita mendaki?



.

analisiszikri said...

orang kat sini dah pulang dari mendaki broga..kih2

Anonymous said...

(menyampuk)
hanis, best tak broga? senang je kan?

jom naik bukit tabur. dekat dan sangat mencabar panjat batu2.



:)

tepianmuara said...

hazen,
tunggu kau balik!


Anon,
yup, 'two roads diverged in a wood, and I, I took the one less traveled by.'
jalan kanan tu nampak lebih lurus, lebih subur pohonnya.

kerana tak tahu mana hujung,
hanya jiwa berani
akan sanggup mendaki.

Kalau ya, tentu berbeza penemuannya hari ini.

'Kalau'


.

Zikri 2,
hehe.
xpe2, nantilah abang pergi..
( InsyaAllah )

selamat menikmati cuti yang berbaki.