24 May 2012

Colosseum




Bila sampai sini, teringat masa tonton movie Jumper dengan Ammar Adam di Summit USJ. Ada scene berlawan dalam Colosseum. Dalam movie memang selalu lawa.

Keluar Ahad outing, lewat, tapi aku tetap paksa Ammar teman ke Popular, beli novel. Ammar mengalah. Sudahnya kami terpaksa berlari berkejar pulang ke asrama dengan baju hijau yang hanya disarung semula bila sudah 100 meter mendekati sekolah.

Sampai memang lewat dari 6 30 petang, tapi seingat aku kad hijau tak kena ambil oleh warden.

Haih.

Tiba-tiba.



________________


Selamat Hari Lahir buat Wan. Aku bangga dengan kau. ha



________________


Exam habis, result satu paper belum tahu. Cuak weh.

Moga cuti ni betul-betul boleh aku manfaatkan.


'Camtu je?'

erkk

3 comments:

finding serene said...

aku selalu jeles dgn gambar yg ko post.. siyes.. haha

sampai x jadi nk post baru.. haila.

tepianmuara said...

finding serene,

haha, jangan sampai camtu weh.

selamatlah menulis, dan terus menulis.

Raihana Nazri said...

Anep,

Susah jugak jalan-jalan takde tour guide.
Anyway, buatlah vblog pasal Rome lepas ni, esp pasal history of Christians.

Bila pegi Vatican rasa tak puas hati sebab tak tahu siapa tu Madonna dalam sejarah Christian.