13 November 2011

Sepetang di Pinggir Bukit


Antara maghrib dan isya'.
Priceless.





ha, sepetang di pinggir bukit tu lagu nyanyian Sudirman. Jangan risau, liriknya 'berpatutan'.

5 comments:

-hazen said...

memang barbaloi-baloi lah.

QURRATULAIN said...

Subhanallah!cantik..!!
speechless..

"Maka nikmat Tuhan kamu yang manakah yang kamu dustakan?"

analisiszikri said...

hah.episod mengejar matahari... menjumpainya,dan menghantarnya pulang..

Kina said...

time f3 tu kau ade dgr lagu sudirman kan time kita praktis2 choral speaking and otw to hostel.ke ingatan aku salah? :)

tepianmuara said...

hazen,
yup!
terima kasih tunjukkan tempat ni awal2 dulu. bila kita nak camping kat sini??ha


Mumtaz,
Hanis yang tangkap gambar ni.
Yang melihat, yang dilihat, semua keindahan milik Tuhan kan.
SubhanAllah.


hanis,
semangat tul abang lari-lari.
tak keruan. haha.

It was worth it.


Kina,
supposedly, yes.
weh, tulis la satu entri pasal choral speaking! aku tunggu. ha